Het Vrijzinnig Antwerps Tijdschrift (VAT)

Het VAT (Vrijzinnig Antwerps Tijdschrift) is in feite de voorloper van de samenwerking die geleid heeft tot Vrijzinnig Antwerpen.

Reeds sinds 2003 wordt dit tijdschrift – uitgegeven door de vzw Vrijzinnig Antwerps Trefpunt, met de steun van de Instelling voor Morele Dienstverlening Antwerpen, met een oplage van 1.700 ex. – door Vrijzinnig Antwerpen samengesteld en verspreid onder haar leden.
Het VAT heeft zich inmiddels ontpopt tot een kwalitatief hoogstaand en graag gelezen tijdschrift en wordt intussen ook verspreid onder de leden van onze zusterverenigingen HVV Mechelen, HVV Herentals, HVV-Vrijdenkend Lier, H-VV Vrijdenkend Mortsel, Grijze Geuzen Antwerpen, Vermeylenfonds Antwerpen en Willemsfonds Antwerpen, Deurne en Mortsel-Edegem. Het wordt ook bezorgd aan de scholen van de stedelijk onderwijsnet Antwerpen, zorgbedrijven, bibliotheken, e.a.

Je wil dit tijdschrift ontvangen? KLIK HIER

 

De vzw VAT – initiatiefnemer van “Out of a Box” – geeft, i.s.m. H-VV Vrijzinnig Antwerpen, tweemaandelijks het Vrijzinnig Antwerps Tijdschrift ‘VAT” uit.
(KLIK OP COVER EN BEKIJK HET “VAT” ONLINE)